Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ ΜΑΖΙΚΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ:
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟ 20-ΕΤΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ,  ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ ΛΟΣ ΑΤΖΕΛΕΛΕΣ ΤΑΙΜΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΚΡΙΜΙΖΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΟΣ ΑΤΖΕΛΕΣ ΤΑΙΜΣ ΕΔΩ:
27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013.

ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΡΙΜΙΖΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ:
ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ...ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΦΑΘΕΙ & ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ-1 ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΖΩΝΗ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ...... ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΛΟΣ ΑΤΖΕΛΕΣ ΤΑΙΜΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ «ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΕΙ ΜΠΡΟΣ – ΠΙΣΩ»..

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥΦΑ... ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΜΙΣΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

ΟΠΩΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΕΠΕΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ Η Ο.Ε.Α. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 2 ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ (1 & 2) ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗΣ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗΣ ΔΙΑΦΑΝΟΥΣ ΥΛΗΣ Β’ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΟΝΑΧΑ Η Ο.Ε.Α. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ (=ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΨΕΥΤΟΘΕΩΡΙΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ).

ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΑ «ΜΜΕ» ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ , Ή ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ , Ή ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.. ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Ή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

Y.Γ. ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΙΜΙΖΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.


ΣΧΕΤΙΚΟ:
ΤΟ VOYAGER ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΤΗΣ «ΝΑΣΑ» http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/voyager.html
Αναδημοσίευση από ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ
 

1 σχόλιο:

 1. Συμφωνώ απόλυτα φίλτατε...
  Με το που διάβασα το άρθρο εξαγριώθηκα με αυτήν την ύπουλη διασπορά "ειδήσεων-επιστημονικών θέσεων- καθοδήγησης"
  ..Για του λόγου το αληθές παραθέτω τον σύνδεσμο που υπάρχει το σχόλιο μου με την ημερομηνία...

  http://www.edwhellas.com/2013/08/blog-post_7013.html#comment-form

  "Χμμμ!...Οι άνθρωποι αυτοί...(επιστήμονες και αστροφυσικοί)..Παίρνουν διακρίσεις και πληρώνονται για την επιστήμη τους!....αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί το Voyager δεν μπορεί να βγεί από τα όρια του ηλιακού μας ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ....και αυτό που συμβαίνει λένε....είναι αδιανόητο επιστημονικά....
  Τραγικό....Λυπηρό!...αυτοί αυτοαποκαλούνται επιστήμονες...και πληρώνονται για επιστημονικό έργο και έρευνες...
  Ή πάνε να μας σερβίρουν ένα καινούργιο παραμύθι...ή τα άτομα που ασχολούνται με αυτό είναι παντελώς άχρηστοι και ανίκανοι....
  το εν λόγω άρθρο μας δίχνει ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τι σημαίνει σύστημα... ...υποσύστημα... ενέργειες...ροές ενεργειών και πως αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε ένα κλειστό σύστημα που εμπεριέχεται μέσα σε ένα άλλο συστημα...
  Δεν κατανοούν την έννοια των ορίων και σημείων επαφής δύο αλληλεπιδρούμενων συστημάτων ή συστημάτων που εμπεριέχονται το ένα μέσα στο άλλο σαν ακολουθία υποσυστήματος συστήματος....
  παρομοίως έχω παρατηρήσει τις αγωνιώδεις απορίες των "Αστροφυσικών και επιστημόνων γενικώς" για το πως δημιουργήθηκε το περίφημο εξάγωνο του Κρόνου...
  Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να να κλάψω....
  πρός το παρόν..αν αυτή είνα η επιστημονική μας κοινότητα...μάλλον θα πάω να ξεράσω!!!
  Ανακοινώνουν τάτοια πράγματα στον κόσμο...δεν ντρέπονται λιγάκι...
  Εδώ ο κόσμος λοιμοκτονεί και αυτόι πληρώνονται με παχυλά μπάτζετ για να κοροιδεύουν τον κόσμο...

  Μετά τιμής
  Inner"

  Το επιστημονικό ιερατείο έκανε πάλι την δουλειά του...
  Ο Νοών...Νοείτω

  ΑπάντησηΔιαγραφή